Klaus Iohannis retrage decorația dată Spitalului Județean Suceava

Lovitură de imagine incredibilă primită de Spitalul Județean Suceava și conducerii acestuia. Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, acordat spitalului Suceava în data de 5 aprilie 2019, când a participat și la o ceremonie alături de fostul manager Vasile Rîmbu și de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Comunicatul oficia al președinției:

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie a.c., decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *