Doctorul Mircea Macovei, directorul medical al Spitalului Judetean Suceava revine pe post

Medicul Mircea Macovei, cel care este acuzat de multi ca este unul dintre cei care au declansat nebunia infectiilor din Spitalul Judetean Suceava, revine pe postul de director medical al Spitalului Județean Suceava. Informația a fost confirmată de secretarul de stat Ionel Oprea, trimis de Ministerul Sănătății să gestioneze situația din Bucovina în timpul conducerii militare a instituției medicale, pentru suceavalive.ro.

„Am purtat discuții cu domnul doctor Macovei. (…)  Joi, 23 aprilie, se va întoarce domnul Mircea Macovei pe funcția de director medical, însă persoana care i-a ținut locul va mai rămâne o săptămână pentru a-l informa cu privire la deciziile și lucrurile care s-au schimbat cât el a lipsit. Ionel Oprea, secretar de stat în Ministerul Sănătății: Oprea a adăugat că Macovei n-a fost niciodată înlăturat, ci a fost doar internat pentru a se reface de coronavirus.”

La auziul acestor stiri, cadrele medicale de la Suceava, care sunt nemulțumite de revenirea lui Macovei s-au aratat consternate.
„Suntem terifiați de veste. E de noaptea minții, sperăm să nu fie pe bune.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *