Incredibil! „O angajată de la Spitalul din Suceava nu raportat decesele ca să nu se interpreteze”

Situatia de-a dreptul hilara descoperita la Spitalul Judetean Suceava. Medicul militar Ionel Oprea, cel care coordonat echipa militară la conducerea Spitalului Judeţean Suceava, a declarat, vineri, că a fost ”incredibil de dificil” şi nu a reuşit să ofere procurorilor lămuriri, întrucât nu a găsit niciun fel de documente.

Zece zile au fost necesare pentru a stabili numărul angajaţilor infectaţi cu coronavirus. În plus, Oprea afirmă că disciplina în serviciu nu face parte din educaţia profesională a tuturor angajaţilor de la Spitalul Judeţean Suceava. În legătură cu raportarea întârziată a deceselor, Ionel Oprea povesteşte că o angajată i-a spus că nu le-a raportat ”să nu se interpreteze”.

General Maior Ionel Oprea
General Maior Ionel Oprea

“Au fost momente în care servicii întregi nu aveau niciun lucrător, pentru că erau bolnavi, sau plecaţi din serviciu, nu veneau. Am avut solicitare de lămuriri oficiale către Parchet şi i-am informat şi pe dânşii, şi am căutat acolo să fundamentăm starea de lucruri, şi nu am avut cum, pentru că nu am găsit documente, nu am găsit înscrisuri, nu am găsit pe nimeni care să spună, da, a fost atunci, îmi amintesc sau nu îmi amintesc. Cu toate că mi se pare incredibil. Nici date despre personalul care era îmbolnăvit, de exemplu, 20 sau 21, pe categorii, nu am găsit.

Citeste continuarea pe Stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *