Dorin Goian – noul antrenor al Forestei

„În urma discuţiilor purtate în ultima perioadă, dorim să anunţăm faptul că în cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord cu domnul Dorin Goian în ceea ce priveşte funcţia de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înţelegerea contractuală”, se arată în comunicatul Forestei. 

„Mulțumim, Petre Grigoraș! Având în vedere faptul că la 30 iunie contractul domnului Petre Grigoraș ajunge la scadență, în urma discuțiilor purtate în ultima perioadă, am luat decizia de a nu prelungi contractul pentru sezonul viitor”
– comunicat Foresta Suceava

Dorin Goian visează s-o antreneze pe FCSB! Ce spune de Gigi Becali și când crede că va fi posibil

Goian este conștient că are  mult de lucru până să ajungă candidat la funcția de ”principal” al roș-albaștrilor, dar acest lucru îl ambiționează. 

”E puţin cam devreme să mă gândesc acum la Steaua Bucureşti (n.r. – FCSB). Clar, mi-aş dori enorm de mult, într-un viitor, să am şansa să antrenez acolo.

Deocamdată, cel puţin la nivel de experienţă, încă am de acumulat”, a spus Goian.

Dorin Goian știe cum se poate descurca cu Gigi Becali, dacă va fi antrenor la FCSB

Goian, care a fost și căpitanul grupării din Liga 1 știe foarte bine că la FCSB, ca să reziști, trebuie să te descurci și în relația cu Gigi Becali.

”Steaua (n.r. – actuala FCSB) este o echipă mare, tot timpul a fost presiune şi când lucrurile merg bine şi echipa câştigă, toate sunt OK.

Când încep să nu mai apară rezultate, atunci clar că vin şi criticile. Clar, când echipa câştigă, joacă bine şi criticile din partea patronului nu mai sunt atât de dese”, a mai spus Goian.

Dorin Goian a evoluat timp de cinci sezoane la FCSB, în perioada 2004-2009. A fost, așadar, printre protagoniști în perioada de vârf a roș-albaștrilor, încununată cu o semifinală de Cupa UEFA, dar a fost pe teren și la celebrele calificări cu Ajax sau la victoria cu Chelsea. El știe foarte bine cum reacționează latifundiarul și la victorii, dar mai ales la eșecuri, atunci când miliardarul ”mitraliază” pe toată lumea.

Acesta s-a retras din cariera de fotbalist, în 2016, de la Asteras Tripolis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *