Suceava este la un pas de SCENARIUL ROSU

” PURTATI MASCA DE PROTECTIE, atat in spatiile inchise, cat si in cele deschise!

Dragi suceveni,Suntem la un pas de a ajunge la numărul 3 la mia de locuitori infectați, având astăzi o incidență de 2,56 la mia de locuitori, cu 320 de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile – suntem la o distanță de 55 de persoane active pentru a intra în SCENARIUL ROȘU.

Având în vedere faptul că suntem într-o creștere alarmantă a cazurilor de infectări în orașul nostru, am SOLICITAT Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să aprobe PURTAREA MĂȘTII OBLIGATORIU atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise.

Am pătimit destul în primăvară când am intrat în carantină și trebuie să facem tot ce este necesar pentru a nu ajunge în aceeași situație.Fac un apel din suflet la suceveni să respecte aceste reguli!

Purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise și deschise a avut ca rezultat scăderea numărului de persoane infectate.Împreună vom reuși să împiedicăm răspândirea acestui virus!Este o măsură pe care am cântărit-o foarte mult pentru a lua decizia corectă, știu că este incomodă, dar sănătatea populației municipiului este prioritatea de grad zero pentru mine.Vă mulțumesc pentru înțelegere! ” a scris Primarul Ion Lungu pe pagina sa de facebook


sursa: FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *