Ion Lungu a depus juramantul pentru noul mandat de Primar al Sucevei

A𝕤𝕥ă𝕫𝕚 𝕤-𝕒 𝕔𝕠𝕟𝕤𝕥𝕚𝕥𝕦𝕚𝕥 𝕟𝕠𝕦𝕝 ℂ𝕠𝕟𝕤𝕚𝕝𝕚𝕦 𝕃𝕠𝕔𝕒𝕝 ș𝕚 𝕒𝕞 𝕕𝕖𝕡𝕦𝕤 𝕛𝕦𝕣ă𝕞â𝕟𝕥𝕦𝕝 𝕡𝕖𝕟𝕥𝕣𝕦 𝕦𝕟 𝕟𝕠𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕕𝕒𝕥 𝕕𝕖 ℙ𝕣𝕚𝕞𝕒𝕣

🔹️

” Astazi s-a constiuit noul Consiliu Local si am depus juramantul pentru un nou mandat de Primar „

Astăzi a fost o zi încărcată de emoție pentru mine!

În prezența Primului-ministru al României – domnul Ludovic Orban, a Președintelui Consiliului Județean Suceava – domnul Gheorghe Flutur, a domnului deputat Ioan Bălan, a reprezentanților Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a consilierilor locali, am depus jurământul pentru al 5-lea (cincilea) mandat de primar al Municipiului Suceava.

Este o mare onoare și o mare responsabilitate pentru mine să reprezint sucevenii în următorii 4 ani și să le rezolvăm problemele pentru care ne-au votat.Mulțumesc domnului Prim-ministru pentru asigurările pe care le-a dat, și anume că Guvernul va fi partenerul municipalității pentru implementarea proiectelor europene și a celor finanțate de Guvern, cum ar fi Sala Polivalentă.

FELICITĂRI tuturor consilierilor locali care au depus jurământul și celor doi viceprimari care au fost aleși astăzi: domnul Lucian Harșovschi de la PNL (care a fost ales și locțiitor al primarului) și doamna Teodora Munteanu de la USR. Vom fi o echipă care va lucra în interesul sucevenilor!

Doamne ajută! ” a scris acesta pe pagina sa de facebook:

Sursa: Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *