Tanara de 16 ani din Gura Humorului data disparuta

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui COVACI CLAUDIA, de 16 ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, care la data de 26.10.2020, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituţie atletică, înălţime 1,30 – 1,35 m., ten măsliniu, faţă ovală, păr drept, lung până peste umeri, culoare brunet natural, ochi căprui, nas drept, bărbie dreaptă.

Semne particulare: o cicatrice de circa 2-3 cm lungime pe faţă, în zona pometelui, posibil pe partea dreaptă, dispusă orizontal şi o cicatrice de circa 1 cm lungime pe braţul stâng, zona încheieturii, în partea din faţă a braţului.

În momentul plecării de la domiciliu purta o maletă de culoare gri cu model floral de culoare roşie în partea din faţă şi o pereche de blugi albaştri deschis, decupaţi în zona genunchiului drept. Era încălţată cu o pereche de pantofi negri, din piele, cu şireturi.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *